Nitrogen behandling omega 3 oljer og frukt lagring.

SAMSI AS har frem til nå konsentrert seg om løsninger for laboratoriet. I samarbeid med vår produsent av gass generatorer har vi nå også gleden av å introdusere kostnadseffektiviserende løsninger for produksjon miljø. 

F DGSi produserer både generatorer for laboratoriet, men også gass anlegg beregnet på store volumer hvor vi snakker om flere hundre normal kubikk meter pr time (NM3/h). Vi har to flyere som beskriver generator anlegg for produksjon. Her finner du flyer for Tornado og Tornado Lite. I tillegg til produksjon kan anleggene også betjene store installasjoner av multi LCMS systemer mm.

Dette vil kunne gi store besparelser til bedrifter som bruker større mengder nitrogen for å hindre oksidasjon av sine produkter, som feks fiskeolje, vegetabilske oljer og lignende.

SAMSI og F DGSi bidrar selvfølgelig gjerne med beregning for å dimensjonere et anlegg for din produksjon vil være konkurranse dyktig med den løsningen du benytter idag. Her finner du et word dokument vil ber deg fylle ut og sende til terje@samsi.no