Mekkekurs: Milan Chhaganlal (Mongstad).

Applikasjonssupport og -service, instrumenter, forbruksartikler, reservedeler og kurs

Opprinnelsen til SAMSI var applikasjonssupport. Mange leverer instrumenter, men fokus på endelig løsning har ikke alltid stått i sentrum blant instrumentleverandørene.

SAMSI supporterer de fleste GC-, LC-, UV instrumenter og gass generatorer som benyttes av industrien, mens spesialområdet er marine oljer og petrokjemiske applikasjoner.

SAMSI tilbyr også alternative servicekontrakter.

Instrumenter er en del av den totale løsningen for å få det ønskede analytiske resultatet. SAMSI har distributøravtaler med flere selskaper. Vi selger GC fra Scion Instruments. Vi tilbyr HPLC fra Bischoff. Trenger du portable løsninger innen LC og GC, leverer vi gjerne et instrument fra SRI. SPME, termisk dersorbsjon, og dynamisk headspace leveres fra GERSTEL. UV-instrumentene er rimelige, men er absolutt konkurransedyktige, også når det gjelder spesifikasjoner.

Forbruksartikler og reservedeler er også en forutsetning for å drifte instrumentene. SAMSI leverer GC-kolonner fra Quadrex Corp og LC-kolonner fra Bischoff. SAMSI leverer også reservedeler til konkurransedyktige priser til de fleste kjente merker som for eksempel Agilent, PerkinElmer, Scion Instrument, Thermo og flere.Via Quadrex leveres også alle SGEs produkter som sprøyter, injeksjonslinere, ferrules osv.

 

Kurs kan være en forutsetning for å få et analytisk oppsett på plass.

O-ring-bytte.
Vi bytter O-ring: Kursleder Terje Aasoldsen instruerer Gro Astri Jøsendal (Axellus AS).

SAMSI tilbyr kurs innen både teknikker og applikasjoner. Kursprogrammet finnes på www.samsi.no og de fleste kursene arrangeres spesielt for den enkelte kunde.

SAMSI har hovedkontor på Rosenholm Campus i Oppegård – rett utenfor Oslo. Her ligger administrasjon, serviceverksted, hovedlager, kurslokaler og demonstrasjonslab.