Oppgrader til Compass Client Server i 2018.

COMPASS

brosjyre

I 2018 får alle med eksisterende kromatografi system 60% oppgraderings rabatt om de velger siste versjon av COMPASS enten som stand alone eller som klient / server. Vi har mest sannsynlig fullverdig driver for å kunne styre ditt instrument. Kontakt oss for pristilbud og informasjon.

CompassCDS er en industri-bevisst, kraftig og brukervennlig nettverkskromatografi datasystem  utviklet over de siste 20 årene i henhold til kravene i vår kundebase. Med sitt intuitive, brukervennlige og applikasjons- og informasjonsrike brukergrensesnitt og dets unike kapasitet til tilpasning, gir CompassCDS operatører et kraftig verktøy for en rekke operasjoner i forskjellige analytiske felt.

Tilgjengelig som et frittstående eller fullt nettverksklient/serverprogram, oppfyller CompassCDS det bredeste spekteret av kundens krav. CompassCDS-produktserien inneholder en rekke industrispesifikke plugin-moduler og tilleggsmoduler for spesifikk beregning og rapportering, og langsiktig arkivering av rå- og metadata. Det integreres enkelt i det eksisterende IT-miljøet og sømløst grensesnitt med LIMS, ELN, ERP (SAP) og PCS / SCADA for å lette, akselerere og automatisere datautveksling, og bidra til å redusere kostnadene per prøve og øke total effektivitet i hele utviklingen og produksjonsprosessen, fra F & U over IPC til endelig QA / QC.

CompassCDS – den alltid ideelle CDS-løsningen for ethvert analytisk laboratorium!

Mer informasjon fra Scions egne sider.